Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A legdurvább oroszlánbőgés következik



Ez a kis oroszlánkölyök a nap legveszélyesebb kontentje. Na jó, nem azért, mert olyan elképesztően félelmetesen bőg, hanem azért, mert mérhetetlenül cuki, ahogy próbálkozik!

amit mindig is tudni akarunk: vécék a világ körül

Szerencsére még jópár évünk van, hogy ebből a hihetetlen cukiságból egy veszélyes ragadozó, egy igazi oroszlánkirály legyen, szóval addig lehet örülni annak, mennyire aranyos az a hang, ami kijön a kis száján. Olvadozzanak Önök is!

0 Tovább

Amit mindig is tudni akarunk: vécék a világ körül



Sokáig azt hittük, csak bennünk él egy erős kiváncsiság a különféle kultúrák mellékhelyiségei iránt, de szerencsére jött ez a videó, amiben egy srác utazásai során minden publikus vécét rögzített, így most már nem érezzük furcsának ezt a dolgot.

hozassa házhoz patkánnyal a pizzáját!

Szóval a Cut Video szerkesztősége gondolt egyet és elküldte az egyik producerüket, Blaine-t egy világkörüli utazásra, hogy legyen szíves és dokumentálja, milyenek azok a vécék, amelyekbe bárki bemehet. Pályaudvarok, éttermek, repülőterek és hasonlók illemhelyeiről van szó természetesen. Vigyázat! A videóban nem pusztán az enteriőrt csodálhatjuk meg, hanem abba is betekintést nyerünk, hogyan működnek használat közben!

1 Tovább

Hozassa házhoz patkánnyal a pizzáját!



Emberként egy csomó dolgot könnyűnek tartunk, illetve nem is gondolkozunk el, hogy másoknak valami milyen nehéz. Például egy szelet pizzát bármikor egyszerűen megfogunk a kezünkben, viszont ha egy patkány szeretne elvinni egy szeletet a mennyei mannából, na az azért bonyolultabb helyzet.

ez történik a pingpong labdával folyékony nitrogénben

De az alábbi videón látható patkány mert nagyot álmodni és nekivágott a lehetetlennek. Talált egy szelet pizzát a metró aluljáró lépcsőjén és azt mondta magában: ezt én most hazaviszem. Ahogy látják, nem is annyira lehetetlen a vállalkozás, sőt, miután a kísérlet úgy tűnik, kudarcba fullad, a kisállat nem adja fel és várja a megfelelő alkalmat a következő próbálkozásra. Azt nem tudjuk, végül sikerült-e elérnie a célját, de bárcsak mi is rendelkeznénk hasonló kitartással, mint ez a kis cukika.

0 Tovább

Ez történik a pingpong labdával folyékony nitrogénben



Mindig is tudni akarta, mi történik, ha pingpong labdát folyékony nitrogénbe tesz? Van egy jó hírünk: most végre megtudhatja! Sőt, az alábbi videóinkból az is kiderül, hogy mi történik, ha 1500 darab labdát hajít bele az anyagba!

így kér elnézést a világ legszomorúbb kutyája

Nézze meg először a tovább gomb megnyomása után az első videót, amelyben elmagyarázzák, mi történik pontosan a labdával, majd ne hagyja ki a másodikat sem, ahol szemtanúja lehet egy szuper kísérlet döbbenetes eredményének!

2 Tovább

Így kér elnézést a világ legszomorúbb kutyája



A kutya az ember legjobb barátja, ezért nagyon tud fájni neki, ha megharagszik rá a gazdija. Az alábbi videóban egy cuki kutya kér bocsánatot attól, aki mindennél fontosabb számára, ráadásul nem is akárhogyan!

önt lepte már meg púpos bálna?

El fog olvadni a videót látva, és azonnal örökbe akar majd fogadni egy kutyát. Mi szóltunk. Olyan szintű cukiság következik, ami már szinte elviselhetetlen!

0 Tovább


reblog