Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ilyen még nem történt görögdinnyével!



Az alábbi videóban egy görögdinnyét előre "meghámoz" egy srác, hogy aztán megvicceljen vele pár gyereket. A trükk működik, a srácok meglepődnek. De talán nem is ez a legjobb az egészben.

bárcsak nekünk is így örülne valaki

Hanem maga az ötlet. Megpucolni a görögdinnyét. Aztán ráhúzni egy másik dinnye héját és így tenni vissza a fagyasztóba, hogy mikor kívánjuk a gyümölcsöt, akkor más dolgunk ne legyen vele, mint hogy vágjunk belőle egy kicsit és csak harapjuk.

3 Tovább

Bárcsak nekünk is így örülne valaki



Amikor a kutyánk meglát minket, csóválni kezdi a farkát. Esetleg ugrál is picit, néha még a lábunkra is ugrik örömében. Van azonban egy állatfaj, aki még jobban örül, ha meglát egy ismerőst!

ilyen budapest-térképet még nem látott!

Az alábbi videóban egy, az Egyesül Királyságban található vidra és bagoly menedékház állatgondózóját üdvözli egy csapat vidra, ráadásul nem is akárhogyan! A hét kicsi állat teljesen extázisba kerül a kerítés mögött, ahogy közeledik hozzájuk a gondozó. Iszonyú aranyosak, az egyik még a kerítésre is felmászik izgalmában. Gondolták volna, hogy ilyen mély érzelmeket képesek kialakítani a vidrák az emberekkel szemben?

0 Tovább

Ilyen Budapest-térképet még nem látott!



Sátor Dénes magyar designer tervezte ezt a csodálatos Budapest-térképet, ami úgy tökéletes, ahogy van. Gyakorlatilag elpusztíthatatlan, és elképesztően egyszerűen kezelhető. Azonnal szeretnénk egy ilyet mi is magunknak!

egy elefántkölyök és egy kutya találkozása

A térkép oxigénnel van töltve, ezért leheletnyi súlya van, ha kicsit rosszabb napunk volt, még stresszlevezetőként is nyomogathatjuk, vagyis zoomolgathatunk vele. Mi úgy jósoljuk, hogy minimális időn belül fel fogják kapni más országok is, annyira király ez a kis térkép-labda!

1 Tovább

Egy elefántkölyök és egy kutya találkozása



A thaföldi Elephant Nature Parkban nem mindennapi találkozást rögzített egy turista: sikerült videóra vennie, ahogy egy elefántkölyök egy kutyával őrült kergetőzésbe kezd.

így másznak a patkányok a vécéjébe!

Egészen meglepő, milyen fürge a kis elefántborjú, hihetetlenül lelkesen igyekszik utólérni legújabb játszópajtását, természetesen sikertelenül. A helyzet nem kicsit frusztrálja, sikertelenségét úgy próbálja levezetni, hogy az orrmányával fűcsomókat tép ki és dobál szerte szét. Nézzék meg Önök is, milyen cukin kergetőznek!

0 Tovább

Így másznak a patkányok a vécéjébe!



Mindannyian hallottunk már történeteket arról, hogy egy-egy patkány megjelent egy barátunk ismerősének a vécéjében, de valahogy sosem értettük, hogy tudják ezt megtenni ezek a kis rágcsálók. Levegő nélkül a vízben, meg úgy egyáltalán, ilyen jól tudnak úszni, vagy hogy van ez?

a tigris, aki először találkozik a medencével

A National Geographic-nál dolgozóknak köszönhetően, végre mindenre fény derül! Miközben lenyűgözve figyeltük a videót, amiből kiderült, milyen elképesztően ügyesek a patkányok, azért kicsit be is paráztunk, na. És már most szólunk, akiknek patkányfóbiájuk van, ne kattintsanak a tovább gombra, mert minden éjjel riadtan kémlelik majd a vécéjüket, hogy mikor pillantanak meg egy kis rágcsálót!

4 Tovább


reblog