Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A tigris, aki először találkozik a medencével



Carli és Lily, a két szibériai tigris egy apró, koszos ketrecben éltek, amíg ki nem mentették őket onnan az állatvédők. Azóta az International Fund for Animal Welfare elvitte a két állatot a nevadai Safe Haven Rescue Zoo-ba, ahol arra tanítják őket, hogyan éljenek újra tigrisként.

napi para: kétfejű, mutáns kobra

Olyannyira, hogy a nagy melegre való tekiktettel saját medencét is építettek nekik, így életükben először kipróbálhatták, milyen érzés megmártózni a vízben egy forró nyári napon. Nézzék meg a videót, biztosan az önök szívét is elrabolja majd a tigris, aki úgy örül a fürdőzésnek, mintha élete legszebb ajándékát kapta volna!

0 Tovább

Napi para: kétfejű, mutáns kobra



Egy kínai kígyótenyésztő a napokban elég durva felfedezést tett: talált egy kétfejű kínai bébi cobrát, amelynek mindkét fejében individuális, teljesen funkcionáló aggyal. Egyelőre az állatot a Nanning Zooban mesterségesen táplálják, 20 centi hosszú és ceruza vastagságú.

megmártózna a világ legmélyebb medencéjében?

A kígyó mindkét "feje" saját öntudattal rendelkezik, teljesen a saját akarata szerint mozog és olykor még egymásra is agresszívan reagálnak. Amint a kígyó elkezd természetesen enni és inni, akkor megvan arra az esély, hogy szép lassan elérje a teljes méretét, ami 1,2 méter. Elég para.

0 Tovább

Megmártózna a világ legmélyebb medencéjében?



Ez a medence nem éppen kisgyerekeknek való, és nem is azoknak, akik csak megmártóznának egy kis hidegvízben két napozás között. A világ legmélyebb medencéjét Y-40-nek hívják, egy 4 csillagos hotelben található az olasz Montegrotto Terme-ben és 40 méter mély!

ha ma csak egy animgifet néz meg, ez legyen az!

A 12 emelet mélység azért már elég szédítő, nem igaz? Az olasz építész, Emanuele Boaretto nem titkolt szándéka volt, hogy a világ legmélyebb medencéjét építi meg. Hát ez sikerült is, nézzék meg a videót, milyen lett. A hotelben egyébként egy csomó klassz aktivitást kínálnak a medencében a vendégeknek, többek között búvároktatást, szabad merülést, aqua fitnesst és egy csomó hidro-kinetikus terápiát tartanak, nem beszélve a terhes kismamáknak nyújtott gyakorlatokról.

3 Tovább

Ha ma csak egy animgifet néz meg, ez legyen az!



Louisianaban egy hatalmas víznyelő alakult ki, miután beomlott pár sóbánya 2013 nyarán. A víznyelő körülbelül 12 millió dollár értékű kárt okozott. Készült egy fantasztikus felvétel, a tovább gombra kattintva nem fog hinni a szemének!

nézze meg, hogyan fut át egy ember a láván

Nézze meg, hogyan nyeli el teljesen a 40 láb magas fákat a sóbnyák összeomlása miatt kialakult víznyelő! Hihetetlen felvétel arról, hogyan tűnnek el pár másodperc alatt nyom nélkül ezek a csodálatos fák.

1 Tovább

Nézze meg, hogyan fut át egy ember a láván



A láva, ahogy azt mind tudjuk, mindent megsemmisít, ami az útjába kerül. Valahogy egy férfi, aki elég bolond volt ahhoz, hogy végig szaladjon rajta, mégis jól vette a forró akadályt. Nézzék meg a videót a tovább gonbra kattintva!

10 állat, ami még azelőtt kihal, hogy ön meghal

Többféle láva létezik, a videóban látható megnevezése "pāhoehoe" (ejtsd: pah-hoj-hoj). Ez egy hawaii szó, ami körülbelül úgy fordítható: "amin lehet járni". A lávafolyam körül egy könnyű és sima felület alakul ki, ami miatt nem süllyed bele azonnal az, aki rálép. Így történhetett meg, hogy ez a srác is megúszta a láván futást.

0 Tovább


reblog