Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így csinálj zenét mekis pohárral



Kinek van szüksége mindenféle modern zenekészítő eszközökre, amikor egyszerűen egy mekis pohár és egy szívószál is elég ahhoz, hogy klassz kis zenét hozzon létre az ember?

mi történne, ha a hold a földnek ütközne?

Parker megmutatta a helyi McDonaldsban, hogy mitől döglik a légy! Nekünk eddig csak azok a hidegrázós hangok jöttek ki egy-egy ilyen pohárból, amikor a szívószálat kicsit beljebb csúsztattuk, de mostantól érdemes próbálkozni, hiszen ezek szerint van hova fejlődnünk!

0 Tovább

Mi történne, ha a Hold a Földnek ütközne?



A jó hír az, hogy nagy valószínűséggel soha sem fog megtörténni, mert ha mégis nekiütközne a Hold a Földnek, akkor bizony nagy bajban lennénk. Az alábbi szimulációban azt mutatta meg nekünk egy Youtube felhasználó, hogy pontosan mire számíthatnánk egy ilyen tragikus esetben.

egy kutya, ami a vízen jár

A szimulációból láthatják, hogy az ütközéstől a Föld nagyon gyorsan egy lakhatatlan tűzgolyóvá válna. A videó minden másodperce a valós idő 60 percének felel meg, vagyis csak órák kérdése lenne egy becsapódás esetén, míg minden élet elpusztulna bolygónkon.

1 Tovább

Egy kutya, ami a vízen jár



Jó, persze, a víz le van takarva, de Nessie, a dán dog pont ezt szereti benne! Gazdája elmondása szerint kölyök kora óta szokása, hogy a letakart medencén játszik.

meglepi ölelés egy apró koalától

Kora reggel semmi sem jobb, mint azt nézni, ahogy ez a kutya önfeledten kergeti a labdát a hatalmas "vízágyon". Ahogy elnézzük, ez nem csak jó szórakozás lehet, hanem elég kemény edzés is, de a kockázat sem kicsi, hogy a körmei egyszer csak kilukasztják a takarót és a vízágyon futkárózás hirtelen fürdőzéssé válik.

0 Tovább

Meglepi ölelés egy apró koalától



Az ausztrál Symbio Wildlife Parkban készült egy videó az egyik bébi koaláról, aki az új életterét készült éppen felfedezni. A cuki állat a fáramászás és nézegetés közben egyszer csak kiszemelte magának az operatőrt és kimutatta neki szimpátiáját.

pénteki cukiság: pandaikrek születése

A koala odaszaladt hozzá, a lábán felmászott a mellkasára és úgy ölelte, hogy a videót nézve csak arra tudtunk gondolni: bárcsak mi lennénk az operatőr helyében! Szerencsére a kamera végig bekapcsolva rögzítette az eseményt, nézze meg Ön is!

0 Tovább

Pénteki cukiság: pandaikrek születése



Csütörtök hajnalban, 3:31-kor egy óriás panda életet adott két apróságnak a Toronto Állatkerben. Er Shun, az anyuka mesterségesen lett megtermékenyítve az állatkert hím pandája, Da Mao spermájával. A két kölyök jól van, egyikőjük 187.7 grammot nyom, míg a másik 115 gramm.

mammutot talált a földjén

A pandaikrek nem ritkák, hiszen általában mesterséges megtermékenyítés útján szaporítják a pandákat, de ettől függetlenül meglepte az állatkertet az eset, mert csak egy kölyköt vártak. Nézzék meg a videót a szülésről, hihetetlen, milyen aprók ezek a kis cukiságok!

0 Tovább


reblog