Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bárcsak minden pók ilyen szép lenne!



Ön látott már pávapókot? Ugye, hogy nem? Akkor itt az idő, hogy megismerkedjen ezzel a gyönyörű teremtménnyel!

Döbbenetes téli képek az óceánról

A pávapókot tavaly fedezték fel, ám a napokban két új fajára bukkantak a tudósok. Senki sem gondolná, hogy egy pókra nézve nem rettegés fogja el, hanem csodálat, pedig a pávapók esetében garantáltan ez fog történni Önnel.

0 Tovább

Döbbenetes téli képek az óceánról



Sok dologról mondtuk már azt, hogy szép, de ez még minket is meglepett. Egy fotós Nantucket partjainál örökítette meg ezt a hihetetlen szépséget.

A világ legnagyobb barlangja full extrákkal

A víz és a jég közötti állapotot nehezen elképzelni, főleg, ha az anyag, ami éppen megfagyni készül, mozgásban van. Most azonban minden képzeletet felülmúló dokumentáció született a folyamatról Massachusetts állam tengerpartján.

1 Tovább

Videón a végzetes poliptámadás



Sokmindent tudunk a polipokról. Iszonyú gyorsan támadnak, nagyon jól tudnak rejtőzködni és hát van egy csomó csápjuk, meg minden, ami kell.

A világ legnagyobb barlangja full extrákkal

A gyanútlanul lazuló rák nemigen gondolta, hogy halálos fordulatot vesz majd ez a remekbe szabott délután, ahogy minket is meglepett a vízből hirtelen előbukkanó vadász.

0 Tovább

Béka, aki a bőre alatt neveli porontyait



Az evolúció gyakran minden sci-fit felűlmúl. Nekünk legalábbis ez a gondolatunk támadt, amikor a suriname-i béka videóját végignéztük.

Van, akinek pénz van a bőre alatt, van, akinek halovány árnyék és megint másnak egy egész békapereputty!

0 Tovább


reblog