Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Napi para: kétfejű kígyó



A fotós Jason Talbottnak 3 függősége van, a koffein, a fotózás és a kalandok. Nekünk is hasonló a listánk, de Talbott úgy tűnik egészen mást ért kalandok alatt: például azt, hogy kétfejű kígyókat fotózgat.

nézzen élőben jegesmedvéket!

Lehetősége nyílt ugyanis arra, hogy egy szépséges és ijesztő kígyóról készítsen képeket, amely az elég ritka polycephaly betegségben szenved, vagyis több feje is van. Neki pontosan kettő.

Jason az alábbiakat nyilatkozta: "Amikor hallottam róla (a kígyóról) azonnal kérdések merültek fel bennem a viselkedésével kapcsolatosan, érthető okokból. Ezek a kérdések azonban válaszra találtak, amikor találkoztam vele. Miközben előkészültem a fotózásra, az egyik feje agresszív volt, míg a másik oda sem figyelt rám." Nézze meg a tovább gombra kattintva a képeket.

0 Tovább

Nézzen élőben jegesmedvéket!



A tundra, amely körbeveszi Churchillt az egyik legnagyobb zsongásnak ad otthont. A jegesmedvék minden évben itt várják azt, hogy a jég fagyni kezdjen. Ebben az évben viszont már Ön is részese lehet ennek az "eseménynek", ugyanis online közvetítést indítottak a sarki tundra mélyéről!

ön tudja, mi történik egy testfarmon?

A Polar Bears International igazgatója, BJ Kirschhoffer volt az, aki elintézte, hogy a tundrát vezeték nélküli kapcsolatokkal és kamerákkal lássák el, és elinduljon az online streaming. Egy kis helyes, guruló mobil média centert hozott létre, amelyben 40 ember is elfér, és amivel biztonságosan "mászkálhat" a jegesmedvék között. Ebből a kis autóból veszi fel a kutató az állatokat HD-ben és streameli az egész világnak.

1 Tovább

Ön tudja, mi történik egy testfarmon?



Mindannyian rengeteg Helyszínelőket és Dr. Csontot láttunk már, vagyis tudjuk, hogy amikor a rendőrök egy oszladozó holttestre bukkannak, meg kell állapítaniuk a halál beálltát a biológiai folyamatokból, amelyek a testen zajlanak. Az úgynevezett testfarmokon azt vizsgálják, mi történik különböző körülmények között az emberi testtel a halál után.

a fekete csirke, aminek a húsa is fekete

A törvényszéki antropológusok feladata, hogy megállapítsák a holttestről, mikor és hogyan halt meg. A Texas Állami Egyetem Törvényszéki Antropológiai Közponja irányítása alatt áll a világ 5 testfarmjának egyike. Ez az a hely, ahol a diákok azt vizsgálják, hogy a különböző időjárási viszonyoknak és helyzeteknek kitett test hogyan bomlik. A test bomlásának minden egyes stációjáról feljegyzéseket írnak és aztán a csontokat elraktározzák, hogy amikor befut hozzájuk egy ügy, akkor pontosan meg tudják állapítani a holttestről, mikor halt meg, milyen körülmények között és hol hevert, mi történt vele pontosan. Az alábbi videóban a munkájukat mutatják be röviden. Vigyázat, a videóban olyan felvételek is vannak, amelyet csak 18 éven felüli, erős idegzetű olvasóinknak ajánlunk!

0 Tovább

A fekete csirke, aminek a húsa is fekete



Ahhoz talán nem fér kétség, hogy a csirkék a leghülyébben kinéző állatok a bolygónkon. Talán a lábuk, de leginkább a járásuk miatt, ahogy mozog a fejük előre minden lépéskor. Ezt kihasználva még autóreklám is készült velük, és hát milyen sikeres volt!

döbbenet: a hangyák folyadékként viselkednek

Nehéz lehet csirkének lenni, hiszen mindenki nevet rájuk nézve. Talán csak egyetlen egy dolog nehezebb, mint csirkének lenni, ha fekete csirke vagy. Merthogy létezik olyan csirke, ami fekete, és nem csak a tollazata, de a lába és a taraja is, mindene, még a húsa is az. Ők a Black Silkie és az Ayam Cemani fajták.

0 Tovább

Döbbenet: a hangyák folyadékként viselkednek



Egy új kutatás rámutatott arra, hogy a hangyák képesek kombinálni a szilárd és a folyékony anyagok tulajdonságait, ha a túlélésükről van szó, például áradás esetén.

így csinálj zenét mekis pohárral

A hónap elején egy figyelemre méltó videó jelent meg arról, hogyan alkotnak tutajt a tűzhangyák, hogy túléljék az árvizet. A hangyák úgy tudták ezt elérni, hogy egy olajos anyagot választottak ki magukból, ami lehetővé tette számukra, hogy lebegjenek a víz felett. Más esetekben is figyeltek már meg érdekes együttműködést a hangyák között, azonban a mostani tanulmány azt bizonyítja, hogy ez csak a kezdete a hangyák kollektív találékonyságának.

1 Tovább


reblog