Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Önt lepte már meg púpos bálna?



Képzelje el, ahogy szépen, nyugodtan kajakozgat az óceánon, figyeli a bálnákat, vagyis nem történik semmi, esetleg egy bálnafarok kiemelkedik a vízből, ami már önmagában csodálatos, amikor egyszer csak váratlan meglepetésvendég "ugrik be önhöz".

megdöbbentő: belül kék disznót találtak

Pontosan ez történt két kajakossal, akik Sanctuary Cruises bálnanéző túrán vettek részt reggel nyolc órakor. Konkrétan odaugrott köszönteni őket egy púpos hátú bálna. Mindamellett, hogy csodálatos érzés lehett, azért lehet, hogy szükségessé vált egy váltás alsónemű...

0 Tovább

Megdöbbentő: belül kék disznót találtak



Egy kaliforniai pár éppen kirándulgatott Morgan Hillben, amikor a bokrok között egy disznót vettek észre. Nem sokat teketóriáztak, lelőtték, hogy hazavigyék megenni. Már máskor is csináltak ilyet, volt benne gyakorlatuk. De amit a disznóban találtak, az eléggé meglepte őket.

nézegette már egy gorillával a nyaralási képeit?

Az állat lelövése után eljutottak oda, hogy szépen darabokra vágják, hogy úgy vigyék haza, de mikor felvágták a hasát, teljesen megdöbbentette őket a látvány, a disznó zsírja ugyanis kék színű volt. A vére és a húsa teljesen normális színben pompázott, de a zsír... A pár mintát vett az állatból, amelyet a Kaliforniai Egyetemre küldtek, hogy kiderítsék, mi okozhatta ezt a szokatlan elszíneződést. Van pár higanybánya a közelben, de már mind régen bezártak, szóval kis esélyt látnak arra a tudósok, hogy ennek lehet köze az esethez.

4 Tovább

Nézegette már egy gorillával a nyaralási képeit?



Jelani, az ezüsthátú gorilla a Louisville Állatkert lakója, és nagyon úgy néz ki, hogy szeret fotókat nézegetni. Az alábbi videóban ugyanis azt sikerült megörökíteni, ahogyan az egyik látogató okostelefonját nézegeti, aki szívesen mutatja meg neki a képeit.

hihetetlen cukik a bébi mérges ráják!

Nem elég, hogy együtt nézegetik a képeket, a gorilla még szinte kéri is a srácot, hogy lapozzon, sőt, hirtelen a fejét is a "vállára hajtja", és úgy nézegetik a képeket, mint két jóbarát. Tényleg hihetetlen, nézzék meg a videót Önök is a tovább gombra kattintva!

0 Tovább

Hihetetlen cukik a bébi mérges ráják!



Vannak olyan állatok, amiket alapból nem szeretünk, mert egyrészt nem mindennap látjuk őket, nem háziállatok, vagy mert éppen egyetlen szúrásukkal elküldhetnek minket az örök vadászmezőkre. Pedig!

nem foga elhinni, mire vette rá a fóka a búvárt!

A bébi mérges ráják iszonyú cukik! Találtunk egy videót, amelyben egyszer csak "táncra perdülnek" és valami hihetetlen aranyosan mozognak. Eleve, úgy néznek ki, mintha kis emberkék öltöztek volna be valami furcsa jelmezbe. Jó, persze, azért még nem simogatnánk meg őket, de az biztos, hogy egy kicsit közelebb kerültek a szívünkhöz!

0 Tovább

Nem foga elhinni, mire vette rá a fóka a búvárt!



Gary Grayson egy búvár, aki az angliai Scilly-szigeteknél merült éppen, amikor hihetetlen élményben részesült: egy csapatnyi szürke fóka addig kerülgette, míg az egyiknek sikerült őt rávennie valami extrára, amire úgy tűnik, elég régóta vágyhatott!

ilyen még nem történt görögdinnyével!

Nézze meg a videót a tovább gombra kattintva, amelyben jól látszik, hogy a fóka az uszonyával megfogja Gary kezét és jelzi neki, hogy mit szeretne. A férfi ezután teljesíti az állat kérését, aki ennek módfelett örül, nézze csak meg!

0 Tovább


reblog