Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sose zavarjon meg egy teknőst párzás közben!



Komolyan mondjuk, hiszen a teknős támad! Csak az a szerencse, hogy a gyorsaság nem az erőssége.

Induljon a hét egy boldog elefánttal!

Paul Rose épp egy dokumentumfilmet forgatott a National Geographic részére, amikor két párzásra készülő teknősbe botlott. Nézzék meg, micsoda hajsza vette kezdetét!

0 Tovább

Induljon a hét egy boldog elefánttal!



Azt tudjuk, hogy az elefántok imádják a vizet, de sosem gondoltuk volna, hogy egy elefánt kölyök ilyen örömmel fogadja a kis személyes medencéjét.

Felismeri az ételeket ilyen közelről?

Legyen ez egy rendhagyó hétfő, nézze meg ön is, hogy a thaiföldi Royal Elephant Kraal & Village-ben a 'Double Trouble' névre keresztelt kiselefánt mennyire élvezi a spontán fürdőzést!

0 Tovább

Felismeri az ételeket ilyen közelről?



Caren Alpert egy ételfotós San Franciscoban, aki eddigi munkáit félretéve az emúlt hónapokban egy elektronmikroszkóppal állt neki az ételek megörökítésének.

Ilyen pingpong asztalt még nem látott!

A fotóstól nem állt távol ez a kísérlet, hiszen három kedvenc témáját ötvözheti munkájában: az ételeket, a technológiát és a fotózást. Nézzék meg önök is, hogy néznek ki ételeink egy elektronmikroszkóp alatt.

 

Galériánkban még fantasztikus képet talál!

Ezekkel alszik egy ágyban

0 Tovább

Ilyen pingpong asztalt még nem látott!



Látott már Ön kör alakú pingpong asztalt? Ugye, hogy nem? És el tudja képzelni, mekkora meccseket lehetne rajta játszani?

Ezekkel alszik egy ágyban

Lee Wen egy szingapúri művész, aki egy kiállításon Ping Pong Go Round címmel adott elő egy performance-ot az asztalon. Reméljük, hamarosan kipróbálható lesz majd mindenki számára.

0 Tovább

Látott már vízen sétáló kutyákat?



Egy orosz fotós két szibériai husky-t fotózott, ahogy egy frissen befagyott tó jegén mászkálnak önfeledten és a képek egyszerűen gyönyörűek lettek!

Találkozás egy halálos leopárdfókával

A két kutya óvatosan mászott rá a jégtakaróra és lett tökéletes része a tájnak. A jég ráadásul annyira tiszta volt, hogy nemcsak a tükörképeik fantasztikusan élesek, de még a folyó alján található kövek is jól kivehetők. 


Nézze meg képeinket a jégtükrön sétálgató kutyákról!

A világ legkisebb elektromos vonata

0 Tovább


reblog