Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lenyűgöző, milyen a testünk tánc közben



Lefordítható-e a mozgás adatokra és hogyan vizualizálhatóak ezek az adatok? Maria Takeuchi és Frederico Phillips Asphyxia című videójából megtudja!

Így épült az Empire State Building

A kutatók az emberi test mozgását fedezték fel motion capture technologiával. Két olcsó Xbox One Kinect szenzor segítségével a táncos, Shiho Tanaka mozdulatait rögzítették és renderelték az adatokat egy fotorealisztikus környezetben.

0 Tovább

Nézze meg, hogyan ünneplik a tavaszt Indiában



Március 6. a tavasz érkezésének ünnepe Indiában. A Holi Fesztiválon összegyűlnek az emberek, énekelnek, imádkoznak, esznek és festékkel szórják be magukat és egymást.

Így csapódna a Földbe egy aszteroida

Mi mással is fejezhetnék ki a tavasz iránti tiszteletüket az emberek, mint az évszak csodálatos színeinek megjelenítésével? Nézze meg a fantasztikus képeket a Holi Fesztiválról!

0 Tovább

Nézegessen strandoló malacokat!



A Bahamák egy igazán mesés hely, olyannyira, hogy létezik egy strandja, ahol a malacok pont úgy fürdőznek, ahogy az emberek.

Ahol a rénszarvas, a farkas és a medve háziállat

Igazi pénteki content: úszkáló malacok a Bahamákon, nézze meg galériánkat és a videót is!

0 Tovább

Ahol a rénszarvas, a farkas és a medve háziállat



A mongóliai tajgán egy kisebb népcsoport hihetetlen összhangban él a természettel. Olyan állatokkal töltik mindennapjaikat, akikre mi vadállatokként gondolunk.

A Föld 10 legszínesebb helye

Nézze meg galériánkban Hamid Sardar-Afkhami harvardi kutató csodálatos fényképeit az emberekről, akik megszelídítették a vadállatokat.

0 Tovább

Megérkeztek a táncoló origamik!



Hajtogassuk meg a kis madarakat, tegyük őket egy elektromágneses "táncparkettre" és már indulhat is a nap legviccesebb videója!

Így csapódna a Földbe egy aszteroida

Muszáj megnéznie Önnek is, hogyan táncolnak együtt az origami madarak.

0 Tovább


reblog