Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy kutya, ami a vízen jár



Jó, persze, a víz le van takarva, de Nessie, a dán dog pont ezt szereti benne! Gazdája elmondása szerint kölyök kora óta szokása, hogy a letakart medencén játszik.

meglepi ölelés egy apró koalától

Kora reggel semmi sem jobb, mint azt nézni, ahogy ez a kutya önfeledten kergeti a labdát a hatalmas "vízágyon". Ahogy elnézzük, ez nem csak jó szórakozás lehet, hanem elég kemény edzés is, de a kockázat sem kicsi, hogy a körmei egyszer csak kilukasztják a takarót és a vízágyon futkárózás hirtelen fürdőzéssé válik.

0 Tovább

Ha ma csak egy animgifet néz meg, ez legyen az!



Louisianaban egy hatalmas víznyelő alakult ki, miután beomlott pár sóbánya 2013 nyarán. A víznyelő körülbelül 12 millió dollár értékű kárt okozott. Készült egy fantasztikus felvétel, a tovább gombra kattintva nem fog hinni a szemének!

nézze meg, hogyan fut át egy ember a láván

Nézze meg, hogyan nyeli el teljesen a 40 láb magas fákat a sóbnyák összeomlása miatt kialakult víznyelő! Hihetetlen felvétel arról, hogyan tűnnek el pár másodperc alatt nyom nélkül ezek a csodálatos fák.

1 Tovább

Nézze meg, miért veszélyes a víziló!



Ezután a videó után jobban félünk a vízben a vízilótól, mint bármilyen más állattól. És egyébként is, tudták, hogy a vízilovak több embert ölnek meg egy évben, mint az oroszlánok, a leopárdok, az elefántok, a bivalyok és az orrszarvúk együtt? Na ugye!

Így néz ki, mikor megnyílik a pokol kapuja

David Jackson és a fia, Craig épp egy szafarin vett részt Botswanaban, amikor a motorcsónakjukat egy dühös víziló üldözőbe vette. Szerencsére nem történt semmi bajuk, de döbbenetes és egyszerre lenyűgöző is az a gyorsaság és energia, amivel a víziló utánuk iramodott.

0 Tovább

Gigacuki bébi víziló született



A Melbourne Állatkert egy új lakót üdvözölhetett a napokban: a törpe vízilovuk, Petre ugyanis egy gigacuki hím borjúnak adott életet, amiről videó is készült.

Napi örömkönnyek: anyuka és kölyke megható találkozása

1981 óta ő az első bébi víziló, aki az állatkert falain belül látta meg a napvilágot. Május 25-én született, az intézmény gondozói kamerát szereltek fel a szülés éjszakájára, hogy megörökítsék az eseményt.

0 Tovább

Kacsákkal fürdőző vízidisznó - kell ennél több?



Ennél cukibb videót nem fog látni ma! Egy vízidisznó kiskacsákkal együtt fürcsizik. Nézze meg a videót, hogy elolvadjon Ön is!

Nem fogja elhinni, mit találtak a konyhájukban!

Oké, a kacsák eggyel jobban élvezik a fürdőzést, mint JoeJoe, a vízidisznó, de azért ő sem tűnik annyira szomorúnak.

0 Tovább
«
12


reblog