Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ennél a kutyánál senki sem szereti jobban a vizet



Oké, velünk is előfordult már, hogy iszonyúan vágytunk arra, hogy csobbanjunk egyet, de amennyire ez a kutya szeretne a víz alá merülni, arra nincsen szó.

Horrorhétfő kiskutya méretű pókkal

Nézze meg a videót, amit a kutya gazdája készített egy, az állatra szerelt GoProval arról, milyen az, amikor valakinek csak egyetlen cél lebeg a szeme előtt.

0 Tovább

Nézze meg a világ legjobb vízfotósának képeit!



Első ránézésre ezek a fotók olyanok, mintha hegyeket fotóztak volna. De nézze csak meg újra és Ön is meglátja, hogy óceánok hullámairól van szó.

Növények MRI szkenner alatt

Ray Collins az a fotós, aki ezeket a fantasztikus képeket lőtte a hullámok legszebb pillanatairól. Ray azt a csodálatos csúcspontot, kapja minduntalan lencsevégre, amikor a hullám a legmagasabb pontjára ér, és még nem zuhan vissza az óriási víztömegbe.

0 Tovább

Japánban a vízidisznók wellnessben lazáznak



A gőzfürdő az egyik legjobb dolog a világon, főleg télen. Ezt nem csak mi, emberek gondoljuk így, hanem a kapibarák, másnéven vízidisznók is.

Ahol a rénszarvas, a farkas és a medve háziállat

Egy japán állatkertben mindent elkövetnek azért, hogy az állatok jól érezzék magukat. A vízidisznóknak például gőzfürdőt építettek, és a vízbe még különféle citrusokat is tesznek, hogy igazán relaxáló legyen a melegedés a legnagyobb mínuszokban.

0 Tovább

Látta már a Niagarát befagyni?



Ha még nem, akkor most megnézheti, milyen az óriás vízesés a legkeményebb télen!

A Niagara nem mindennapi látványa most talán még jobban vonzza a turistákat, mint a hétköznapokban, csak most takaróval és hatalmas pufikabáttal érkeznek a kanadai vízeséshez.

0 Tovább
12
»


reblog