Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pénteki cukiság: pandaikrek születése



Csütörtök hajnalban, 3:31-kor egy óriás panda életet adott két apróságnak a Toronto Állatkerben. Er Shun, az anyuka mesterségesen lett megtermékenyítve az állatkert hím pandája, Da Mao spermájával. A két kölyök jól van, egyikőjük 187.7 grammot nyom, míg a másik 115 gramm.

mammutot talált a földjén

A pandaikrek nem ritkák, hiszen általában mesterséges megtermékenyítés útján szaporítják a pandákat, de ettől függetlenül meglepte az állatkertet az eset, mert csak egy kölyköt vártak. Nézzék meg a videót a szülésről, hihetetlen, milyen aprók ezek a kis cukiságok!

0 Tovább

Bárcsak nekünk is így örülne valaki



Amikor a kutyánk meglát minket, csóválni kezdi a farkát. Esetleg ugrál is picit, néha még a lábunkra is ugrik örömében. Van azonban egy állatfaj, aki még jobban örül, ha meglát egy ismerőst!

ilyen budapest-térképet még nem látott!

Az alábbi videóban egy, az Egyesül Királyságban található vidra és bagoly menedékház állatgondózóját üdvözli egy csapat vidra, ráadásul nem is akárhogyan! A hét kicsi állat teljesen extázisba kerül a kerítés mögött, ahogy közeledik hozzájuk a gondozó. Iszonyú aranyosak, az egyik még a kerítésre is felmászik izgalmában. Gondolták volna, hogy ilyen mély érzelmeket képesek kialakítani a vidrák az emberekkel szemben?

0 Tovább

A tigris, aki először találkozik a medencével



Carli és Lily, a két szibériai tigris egy apró, koszos ketrecben éltek, amíg ki nem mentették őket onnan az állatvédők. Azóta az International Fund for Animal Welfare elvitte a két állatot a nevadai Safe Haven Rescue Zoo-ba, ahol arra tanítják őket, hogyan éljenek újra tigrisként.

napi para: kétfejű, mutáns kobra

Olyannyira, hogy a nagy melegre való tekiktettel saját medencét is építettek nekik, így életükben először kipróbálhatták, milyen érzés megmártózni a vízben egy forró nyári napon. Nézzék meg a videót, biztosan az önök szívét is elrabolja majd a tigris, aki úgy örül a fürdőzésnek, mintha élete legszebb ajándékát kapta volna!

0 Tovább

Így utazik a 140 éves teknős fején 4 napos gyereke



Csodálatos fotók járják körbe az internetet Nyíregyházáról, melyeken egy 4 napos teknős a 140 éves anyukája fején utazgat.

Így "nyalja" fel a kagyló a sót az asztalról

A Nyíregyházi Állatkertben pár napja kelt ki 8 kis porontya a 140 éves teknősnek, akiket sajátos módon szállítgat azóta egyik helyről a másikra. Nézzék meg a fotókat, garantáltan imádni fogják őket!

2 Tovább


reblog