Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pénteki cukiság: pandaikrek születése



Csütörtök hajnalban, 3:31-kor egy óriás panda életet adott két apróságnak a Toronto Állatkerben. Er Shun, az anyuka mesterségesen lett megtermékenyítve az állatkert hím pandája, Da Mao spermájával. A két kölyök jól van, egyikőjük 187.7 grammot nyom, míg a másik 115 gramm.

mammutot talált a földjén

A pandaikrek nem ritkák, hiszen általában mesterséges megtermékenyítés útján szaporítják a pandákat, de ettől függetlenül meglepte az állatkertet az eset, mert csak egy kölyköt vártak. Nézzék meg a videót a szülésről, hihetetlen, milyen aprók ezek a kis cukiságok!

0 Tovább

Halálos támadások lassított felvételen



Egy állat támadása alapvetően nem kellemes dolog, főleg, hogy ha mi vagyunk az elszenvedő fél. Azonban van olyan megközelítés, ahonnan kifejezetten klassz megélni egy támadást: ha lassított felvételen nézzük!

ön látott már függőleges erdőt?

A BBC Earth Unplugged műsora készített egy rövid videót olyan állatokról, akiket jobb így nézni, mint élőben. Fantasztikus felvételek, gyönyörű mozdulatokról, tökéletes kikapcsolódás a hét utolsó munkanapjára. Nézzen ön is a krokodilt, kaméleont és más állatokat halálos akcióik közben!

0 Tovább

Bárcsak nekünk is így örülne valaki



Amikor a kutyánk meglát minket, csóválni kezdi a farkát. Esetleg ugrál is picit, néha még a lábunkra is ugrik örömében. Van azonban egy állatfaj, aki még jobban örül, ha meglát egy ismerőst!

ilyen budapest-térképet még nem látott!

Az alábbi videóban egy, az Egyesül Királyságban található vidra és bagoly menedékház állatgondózóját üdvözli egy csapat vidra, ráadásul nem is akárhogyan! A hét kicsi állat teljesen extázisba kerül a kerítés mögött, ahogy közeledik hozzájuk a gondozó. Iszonyú aranyosak, az egyik még a kerítésre is felmászik izgalmában. Gondolták volna, hogy ilyen mély érzelmeket képesek kialakítani a vidrák az emberekkel szemben?

0 Tovább

A tigris, aki először találkozik a medencével



Carli és Lily, a két szibériai tigris egy apró, koszos ketrecben éltek, amíg ki nem mentették őket onnan az állatvédők. Azóta az International Fund for Animal Welfare elvitte a két állatot a nevadai Safe Haven Rescue Zoo-ba, ahol arra tanítják őket, hogyan éljenek újra tigrisként.

napi para: kétfejű, mutáns kobra

Olyannyira, hogy a nagy melegre való tekiktettel saját medencét is építettek nekik, így életükben először kipróbálhatták, milyen érzés megmártózni a vízben egy forró nyári napon. Nézzék meg a videót, biztosan az önök szívét is elrabolja majd a tigris, aki úgy örül a fürdőzésnek, mintha élete legszebb ajándékát kapta volna!

0 Tovább

10 állat, ami még azelőtt kihal, hogy Ön meghal



Kihalófélben lévő állatok mindig voltak, de vajon melyek azok az állatok, amelyek eltűnését még mi is meg fogjuk élni? Nem meglepő, hogy számos olyan faj létezik, akiknek a napjai meg vannak számlálva.

így fogadja régi gondozóját egy oroszlán

Az alábbi 10 állat mind olyan faj, amelynek populációja egyre kisebb. Sokan közülük csak pár tucat fővel képviselik fatájukat. Nagy eséllyel megfordíthatatlan már a folyamat, és őket az unokáink a mi korunkban már csak fényképekről fogják ismerni.

2 Tovább
«
12


reblog