Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Cuki kis nyuszik, akik a tenger mélyén élnek



Nem, a nyulak nem élnek a tenger mélyén. Viszont a tengeri csigák igen, és Japánban éppen most fedezett fel a Twitter világa egy olyan tengeri meztelen csigát, ami egy az egyben úgy néz ki, mint egy kis szőrös nyuszi. És most mindenki rajong érte!

egy asztal, ami receptet ajánl ahhoz, ami rákerül

Amiket mi fülnek nézünk, azok valójában az úgynevezett "rhinophore"-ok, vagy kemoszenzorok, amelyek segítenek a csigáknak a szagok és ízek feltérképezésében. Ezek a cukiságok az Indiai-óceánban találhatóak meg, illetve a Fülöp-szigeteket és Japán partjainál is.

1 Tovább

Furcsa lényt filmeztek le a tenger mélyén



Úgy néz ki, mint egy nagy felfújható cső, de valójában egy pyrosome. És bár úgy tűnik, hogy egyetlen óriási lény, de ez sem igaz: több száz vagy több ezer állat alkot egy kocsonyás csövet.

A húsvét legcukibb fotói

Az akár 12 méteresre is "megnövő" tenger unikornisát (pyrostremma spinosum) pár éve videózták le a búvárok Tazmániában. Nem veszélyes, de azért nem szeretnénk egy ilyesmivel találkozni búvárkodás közben a nyaralásunkon.

0 Tovább

Nézze meg a világ legjobb vízfotósának képeit!



Első ránézésre ezek a fotók olyanok, mintha hegyeket fotóztak volna. De nézze csak meg újra és Ön is meglátja, hogy óceánok hullámairól van szó.

Növények MRI szkenner alatt

Ray Collins az a fotós, aki ezeket a fantasztikus képeket lőtte a hullámok legszebb pillanatairól. Ray azt a csodálatos csúcspontot, kapja minduntalan lencsevégre, amikor a hullám a legmagasabb pontjára ér, és még nem zuhan vissza az óriási víztömegbe.

0 Tovább

A nap videója pszichedelikus élményt nyújt



Nem, ez nem a Windows Media Player animációja, hanem egy korallokról és szivacsokról készült csodálatos videó!

Azt gondolta, hogy a meglehetősen lassú mozgású tengeri élőlényeket figyelni nem jár túl nagy izgalommal? Most megdöntjük ezt a feltételezést!

0 Tovább


reblog