Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Napi cuki: teknősök mini palacsintát eszegetnek



Vannak dolgok, amik úgy jók, ahogy vannak. Például ez a videó, ami semmi több, mint néhány cuki teknős kalandja pár darab mini palacsintával.

Jesszus, pókeső hullott Ausztráliában!

Ha egy kicsit szeretne kikapcsolódni, nézze meg, ahogy a teknősök felfedezik maguknak a desszertet, ahogy tétován szagolgatják, majd elképesztően aranyosan eszegetni kezdik. Jó olvadozást!

0 Tovább

Így utazik a 140 éves teknős fején 4 napos gyereke



Csodálatos fotók járják körbe az internetet Nyíregyházáról, melyeken egy 4 napos teknős a 140 éves anyukája fején utazgat.

Így "nyalja" fel a kagyló a sót az asztalról

A Nyíregyházi Állatkertben pár napja kelt ki 8 kis porontya a 140 éves teknősnek, akiket sajátos módon szállítgat azóta egyik helyről a másikra. Nézzék meg a fotókat, garantáltan imádni fogják őket!

2 Tovább

A teknős, aki kerekeket kapott lábai helyett



Mrs. T. melső lábait patkányok rágták le álmában. Gazdája 1000 fontot hagyott az állatorvosnál, majd a fia egy egyszerű módszerrel újra megadta neki a mozgás örömét.

A róka, aki szendvicset készít magának

A teknőst az akkor 8 éves Dale Ryder kapta, aki a baleset után egy repülőmodell kerekeit ragasztotta az állat páncéljához, aki így kétszer olyan gyorsan tud közlekedni, mint korábban. Dale ma 37 éves, Mrs T. pedig 90, és mindketten boldogabbak, mint valaha.

1 Tovább

Sose zavarjon meg egy teknőst párzás közben!



Komolyan mondjuk, hiszen a teknős támad! Csak az a szerencse, hogy a gyorsaság nem az erőssége.

Induljon a hét egy boldog elefánttal!

Paul Rose épp egy dokumentumfilmet forgatott a National Geographic részére, amikor két párzásra készülő teknősbe botlott. Nézzék meg, micsoda hajsza vette kezdetét!

0 Tovább


reblog