Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szeretné tudni, milyen a hangja a Jupiternek?



Eddig úgy tudta, nincsen hang az űrben? Mi is, de a NASA összedobott egy-két eszközt, hogy képes legyen hangokat kicsiholni az egyes bolygókból és csillagokból.

Nem fogja elhinni, mit tud ez a polip

A NASA a bolygók elektromágneses rezgésekeit vette fel és fordította le hangokká. Így most meghallgathatóvá vált a Jupiter, a Szaturnusz és az IO hangja is, csak hogy párat említsünk a fantasztikus felvételek közül.

0 Tovább

GoPro-val a világűrben



A NASA mindent elkövet, hogy megismertesse velünk kutatásait és megszerettesse az emberekkel a világűrt. Most éppen GoPro kamerákat rögzített két asztronautájára.

Az oroszlán, aki jobban focizik, mint a hivatásosok

Az asztronauták űrséta közben viselik a kamerákat, így bárkinek adott a lehetőség, hogy a lehető legközelebbről megtapasztalja, milyen érzés az űrben lenni.

0 Tovább

A Hubble 25 évének legszebb képei



A Hubble teleszkóp 1990 áprilisától szolgálja az űrkutatás fejlődését, és készít azóta is csodálatos képeket a világűrről. Ezek itt a legjobb képei.

Döbbenetes téli képek az óceánról

Galaxisok, ködök és gyönyörű bolygók, egy világ, amely annyira vonz mindannyiunkat. A Hubble születésnapja alkalmából íme pár kép a minket körülvevő ismeretlenről.

0 Tovább


reblog