Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ilyen egy sikertelen landolás



A SpaceX's Falcon 9 majdnem az első olyan újrahasznosítható rakéta lett, ami sikeresen landolt egy úszó platformon. De csak majdnem.

Látta már a kedvenc számát lefestve?

Az Atlanti-óceánon landoló újrahasznosítható rakétát a költséghatékonyság jegyében tervezték. A cél az, hogy úgy tudják használni ezeket a rakétákat, mint a repülőgépeket: ne csak egyetlen útra lehessen őket elküldeni. Nos, ebben az esetben ez az első és utolsó út volt sajnos.

0 Tovább

Látott már vámpír rákot? 



Ha még nem, akkor eljött az ideje, ráadásul tökéletes apropó, hogy pont most fedezték fel két új fajtáját az indonéziai Javán!

Mindenki tartson otthon amerikai mókust!

Az új fajták közül az egyik csodálatos narancs színű ollókkal rendelkezik és mindkettőnek intenzív, sárga szeme van, amitől egészen vámpírosnak látjuk őket!

0 Tovább

Videón a végzetes poliptámadás



Sokmindent tudunk a polipokról. Iszonyú gyorsan támadnak, nagyon jól tudnak rejtőzködni és hát van egy csomó csápjuk, meg minden, ami kell.

A világ legnagyobb barlangja full extrákkal

A gyanútlanul lazuló rák nemigen gondolta, hogy halálos fordulatot vesz majd ez a remekbe szabott délután, ahogy minket is meglepett a vízből hirtelen előbukkanó vadász.

0 Tovább

Nézze meg, mivel megyünk a Titánra!



Hamarosan ez a tengeralattjáró fedezi majd fel a titán egyik tavának összetételét és küldi majd el a földre az eddig mindenki számára ismeretlen információkat.

A Szaturnusz 62 hivatalos holdja közül a Titán a legnagyobb. Sokakat foglalkoztat, a filmeseket és írókat is megihlette, de természetesen a legjobban az űrkutatást érdekli.

0 Tovább


reblog