Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jesszus, pókeső hullott Ausztráliában!



A Sydney Morning Herald arról számolt be, hogy milliónyi bébi pók hullott alá az égből Ausztráliában, ami hát, hogy is mondjuk, enyhén szólva elég para.

Így nézünk ki röntgenen - jógázás közben

Egy reggelen Goulburn egyik lakosa arra ébredt, hogy a háza és a körülötte található mező tele van pókhálóval, amelyet az égből lehullott milliónyi bébi pókocska szőtt az éjszaka. Hogy mi történhetett? A bébi pókoknál gyakori jelenség, amikor a környezetük legmagasabb pontjára mászva egy kis darab pókhálót szőnek, amelybe belekap a szél és így úsznak a levegőben. A tudósok ezt úgy hívják, ballooning.

0 Tovább

Látott már óriásférget döglött pókból előmászni?



Alapból para, amikor egy hatalmas pókot talál az ember a házában, de amikor egy döglött pókot talál, amiből épp egy hatalmas féreg mászik ki... Na, az tiszta horror!

Ez a kölyökfóka mindenáron szörfözni akar

Az alábbi videót megtekintve ezt a horrort Önök is átélhetik. A felvételen nagy valószínűséggel egy lószőr férget láthatunk, aki éppen nagy vidáman mászik ki egy élettelen pókból. Nos, mi előre szóltunk, nem épp egy szívdöglesztő látvány.

0 Tovább

Horrorhétfő kiskutya méretű pókkal



Ha pókfóbiája van, akkor ne kattintson a tovább gombra, mert a Dél-Amerikában őshonos Góliát madárevő tarantula egészen biztosan nem fog tetszeni Önnek!

Sokkoló videó a földrengésről

Piotr Naskrecki természetfotós Guyanában lett figyelmes erre a kiskutya méretű pókra. Először azt hitte, hogy egy oposszum, vagy valami más emlős, aztán hirtelen elfogta az aggodalom, amikor realizálta, hogy egy óriási pókkal hozta össze az élet.

1 Tovább

Bárcsak minden pók ilyen szép lenne!



Ön látott már pávapókot? Ugye, hogy nem? Akkor itt az idő, hogy megismerkedjen ezzel a gyönyörű teremtménnyel!

Döbbenetes téli képek az óceánról

A pávapókot tavaly fedezték fel, ám a napokban két új fajára bukkantak a tudósok. Senki sem gondolná, hogy egy pókra nézve nem rettegés fogja el, hanem csodálat, pedig a pávapók esetében garantáltan ez fog történni Önnel.

0 Tovább


reblog