Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A legdurvább oroszlánbőgés következik



Ez a kis oroszlánkölyök a nap legveszélyesebb kontentje. Na jó, nem azért, mert olyan elképesztően félelmetesen bőg, hanem azért, mert mérhetetlenül cuki, ahogy próbálkozik!

amit mindig is tudni akarunk: vécék a világ körül

Szerencsére még jópár évünk van, hogy ebből a hihetetlen cukiságból egy veszélyes ragadozó, egy igazi oroszlánkirály legyen, szóval addig lehet örülni annak, mennyire aranyos az a hang, ami kijön a kis száján. Olvadozzanak Önök is!

0 Tovább

Így fogadja régi gondozóját egy oroszlán



Az állatoknak elég jó memóriájuk van. Mi sem mutatja ezt jobban, mint az alábbi videó, amelyben Valentin Gruener, az oroszlán korábbi gondozója hosszú idő után ellátogat hozzá újra. Az állat reakciója egyszerűen csodálatos!

tortilla lemez: hallgassa meg kedvencét és fogyassza el!

Amint kiengedi Valentin az állatot a ketrecből, az azonnal úgy ugrik a nyakába, mintha egy régen látott, elveszettnek hitt barátra talált volna rá. És hát, tulajdonképpen ez is történt, nem igaz? Az operatőr a felvétel készítése után azt nyilatkozta, hogy élete legjobb tapasztalata volt ez, nem csodáljuk, mi is majdnem megkönnyeztük.

2 Tovább

Az oroszlán, aki jobban focizik, mint a hivatásosok



Ő itt Triton, a 11 éves hím oroszlán, aki a johannesburgi állatkertben született. Mindent feltételeznénk róla, csak azt nem, hogy egy született futball tehetség.

Azt hitték, törpemalac, aztán jött a meglepetés!

Az unatkozó állat abban a pillanatban lázba jön, ahogy a gondozója bedobja neki a labdát. Elnézést a rossz viccért, de nagyon úgy fest, hogy ő az új LIONel Messi.

1 Tovább


reblog