Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy kutya, ami a vízen jár



Jó, persze, a víz le van takarva, de Nessie, a dán dog pont ezt szereti benne! Gazdája elmondása szerint kölyök kora óta szokása, hogy a letakart medencén játszik.

meglepi ölelés egy apró koalától

Kora reggel semmi sem jobb, mint azt nézni, ahogy ez a kutya önfeledten kergeti a labdát a hatalmas "vízágyon". Ahogy elnézzük, ez nem csak jó szórakozás lehet, hanem elég kemény edzés is, de a kockázat sem kicsi, hogy a körmei egyszer csak kilukasztják a takarót és a vízágyon futkárózás hirtelen fürdőzéssé válik.

0 Tovább

Megmártózna a világ legmélyebb medencéjében?



Ez a medence nem éppen kisgyerekeknek való, és nem is azoknak, akik csak megmártóznának egy kis hidegvízben két napozás között. A világ legmélyebb medencéjét Y-40-nek hívják, egy 4 csillagos hotelben található az olasz Montegrotto Terme-ben és 40 méter mély!

ha ma csak egy animgifet néz meg, ez legyen az!

A 12 emelet mélység azért már elég szédítő, nem igaz? Az olasz építész, Emanuele Boaretto nem titkolt szándéka volt, hogy a világ legmélyebb medencéjét építi meg. Hát ez sikerült is, nézzék meg a videót, milyen lett. A hotelben egyébként egy csomó klassz aktivitást kínálnak a medencében a vendégeknek, többek között búvároktatást, szabad merülést, aqua fitnesst és egy csomó hidro-kinetikus terápiát tartanak, nem beszélve a terhes kismamáknak nyújtott gyakorlatokról.

3 Tovább

Mi lenne, ha egy medve pancsolna a medencéjében?



Ha Bruiser, a szíriai barna medve lenne az, valószínűleg nem lenne semmi gond! Az alábbi videóban láthatja, hogy Bruiser csak a vízre veszélyes, de arra nagyon!

Hallott már kolibrit horkolni?

A medve a floridai Single Vision Wildlife Sanctuary medencéjében eszét vesztve játszik, láthatóan mindene az ugrálás a létráról. Ráadásul a medencében található szörfdeszkán is imád úszkálni, nézzék meg és imádják őt Önök is!

0 Tovább

Who let the dogs out?



Egy michigani kutyaközpontban nagyon tudnak élni a kutyák. Ezt a videót látva kicsit azt kívántuk, bárcsak mi is kutyák lennénk, akiket a gazdi bead napközben erre a jó kis bulira!

Le lehet játszani lemezként a fákat?

Egy csont alakú medence, több tucat gyönyörű kutya és játékok vízbe dobálása - ennyi egy igazán jó kutyás medence parti titka. Elnézve ezt a videót, nem tudjuk megállapítani, melyik négylábú a legnagyob kedvencünk.

0 Tovább


reblog