Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hihetetlen cukik a bébi mérges ráják!



Vannak olyan állatok, amiket alapból nem szeretünk, mert egyrészt nem mindennap látjuk őket, nem háziállatok, vagy mert éppen egyetlen szúrásukkal elküldhetnek minket az örök vadászmezőkre. Pedig!

nem foga elhinni, mire vette rá a fóka a búvárt!

A bébi mérges ráják iszonyú cukik! Találtunk egy videót, amelyben egyszer csak "táncra perdülnek" és valami hihetetlen aranyosan mozognak. Eleve, úgy néznek ki, mintha kis emberkék öltöztek volna be valami furcsa jelmezbe. Jó, persze, azért még nem simogatnánk meg őket, de az biztos, hogy egy kicsit közelebb kerültek a szívünkhöz!

0 Tovább

Hihetetlen! Egy kisfiú és egy mérges rája barátsága!



Egy kiközőben a Kanári-szigeteken a mérges, sas és pillangó ráják gyakran jönnek ki egészen a part szélére. Az egyik ilyen alkalommal egy kisfiút egészen közel engedett magához egy mérges rája.

Annyira imádnivaló, hogy a neve is ez lesz!

A kikötőben a halászok évszázadokon keresztül a lépcsőkre dobálták a halászatból megmaradt használhatatlan hal és rák hulladékot, ami odavonzotta a rájákat. Az alábbi videóban azt láthatják, ahogyan egy Joel nevű kisfiú összebarátkozik egy hatalmas mérges rájával, aki egészen a lépcsőkig, sőt, olykor a lépcsőre is kiúszik és megengedi a srácnak, hogy simogassa - pár finom falatért cserébe. Elképesztő élmény lehet!

1 Tovább


reblog