Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így kér elnézést a világ legszomorúbb kutyája



A kutya az ember legjobb barátja, ezért nagyon tud fájni neki, ha megharagszik rá a gazdija. Az alábbi videóban egy cuki kutya kér bocsánatot attól, aki mindennél fontosabb számára, ráadásul nem is akárhogyan!

önt lepte már meg púpos bálna?

El fog olvadni a videót látva, és azonnal örökbe akar majd fogadni egy kutyát. Mi szóltunk. Olyan szintű cukiság következik, ami már szinte elviselhetetlen!

0 Tovább

Egy elefántkölyök és egy kutya találkozása



A thaföldi Elephant Nature Parkban nem mindennapi találkozást rögzített egy turista: sikerült videóra vennie, ahogy egy elefántkölyök egy kutyával őrült kergetőzésbe kezd.

így másznak a patkányok a vécéjébe!

Egészen meglepő, milyen fürge a kis elefántborjú, hihetetlenül lelkesen igyekszik utólérni legújabb játszópajtását, természetesen sikertelenül. A helyzet nem kicsit frusztrálja, sikertelenségét úgy próbálja levezetni, hogy az orrmányával fűcsomókat tép ki és dobál szerte szét. Nézzék meg Önök is, milyen cukin kergetőznek!

0 Tovább

Who let the dogs out?



Egy michigani kutyaközpontban nagyon tudnak élni a kutyák. Ezt a videót látva kicsit azt kívántuk, bárcsak mi is kutyák lennénk, akiket a gazdi bead napközben erre a jó kis bulira!

Le lehet játszani lemezként a fákat?

Egy csont alakú medence, több tucat gyönyörű kutya és játékok vízbe dobálása - ennyi egy igazán jó kutyás medence parti titka. Elnézve ezt a videót, nem tudjuk megállapítani, melyik négylábú a legnagyob kedvencünk.

0 Tovább

Ennél a kutyánál senki sem szereti jobban a vizet



Oké, velünk is előfordult már, hogy iszonyúan vágytunk arra, hogy csobbanjunk egyet, de amennyire ez a kutya szeretne a víz alá merülni, arra nincsen szó.

Horrorhétfő kiskutya méretű pókkal

Nézze meg a videót, amit a kutya gazdája készített egy, az állatra szerelt GoProval arról, milyen az, amikor valakinek csak egyetlen cél lebeg a szeme előtt.

0 Tovább


reblog