Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy percnyi tökéletes kontent mára



Pár hete ismerhettük meg Imogent, az apró bébi koalát az ausztrál Symbio Wildlife Parkból, amikor is egy operatőrre mászott fel, hogy megölelje őt. Most pedig visszatért az első professzionális fotósorozatával, amelyről egy rövid kis videó is készült.

lencsevégre kapták az egyik legritkább állatfajtát

Mindössze 10 hónapos, de már most profin viselkedik a kamera előtt. Teljesen természetesen, minden izgalom nélkül csinálja a hétköznapi dolgait és mutatja a legszebb oldalát. Kattintson a tovább gombra és nézze meg a nap legtökéletesebb tartalmát!

0 Tovább

Meglepi ölelés egy apró koalától



Az ausztrál Symbio Wildlife Parkban készült egy videó az egyik bébi koaláról, aki az új életterét készült éppen felfedezni. A cuki állat a fáramászás és nézegetés közben egyszer csak kiszemelte magának az operatőrt és kimutatta neki szimpátiáját.

pénteki cukiság: pandaikrek születése

A koala odaszaladt hozzá, a lábán felmászott a mellkasára és úgy ölelte, hogy a videót nézve csak arra tudtunk gondolni: bárcsak mi lennénk az operatőr helyében! Szerencsére a kamera végig bekapcsolva rögzítette az eseményt, nézze meg Ön is!

0 Tovább

Műtét közben ölelte édesanyját



Phantom, a bébi koala édesanyját ölelte, akin éppen életmentő műtétet hajtottak rajta végre, mert elütötte egy autó. A hat hónapos kölyök nem sérült meg a balesetben, de az anyukája, Lizzie kritikus állapotban került az állatkórházba.

Ilyen robbanást még nem láttunk medencében!

Az Australia Zoo Wildlife Hospital végezte el az anyukán az életmentő műtétet, és megengedték a kicsinek, hogy végig ölelje őt. Az állatorvosok úgy találták, hogy mindkettejük számára túlságosan stresszes lenne, ha elválasztanák őket.

0 Tovább


reblog