Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Halálos támadások lassított felvételen



Egy állat támadása alapvetően nem kellemes dolog, főleg, hogy ha mi vagyunk az elszenvedő fél. Azonban van olyan megközelítés, ahonnan kifejezetten klassz megélni egy támadást: ha lassított felvételen nézzük!

ön látott már függőleges erdőt?

A BBC Earth Unplugged műsora készített egy rövid videót olyan állatokról, akiket jobb így nézni, mint élőben. Fantasztikus felvételek, gyönyörű mozdulatokról, tökéletes kikapcsolódás a hét utolsó munkanapjára. Nézzen ön is a krokodilt, kaméleont és más állatokat halálos akcióik közben!

0 Tovább

Ilyen cukiságot még biztosan nem látott!



Épphogy kikelt a tojásból a kis kaméleon, de még nagyon bent maradt volna, legalábbis az alábbi képek ezt mutatják. Pontosan abban a pózban maradt percekig, amiben a tojásban volt.

Gigacuki bébi víziló született

A kaméleont ki kellett törni a tojásból, mert valami félresikerült az előbújásakor, és olyan hirtelen érte őt ez a változás, hogy sokáig fel sem tűnt neki, hogy már nem ott van, ahol eddig az idejét töltötte. Láttak már ennél cukibbat?

0 Tovább

Látott már kaméleon bébit kibújni a tojásból?



Kisebb, mint a legkisebb ujjunk, óriásnak tűnik az ember, amikor a tenyerében van - ilyen a tojásából éppen előbújó kis kaméleon bébi. Hogy cuki, vagy ijesztő, még nem döntöttük el.

Az orángután, aki örökbe fogadott pár tigris kölyköt

Az alábbi videóban egy tojásából kikelő aprócska kaméleont láthatnak, ahogyan először találkozik a világgal egy ember tenyerében. Mintha nem is lenne valódi élőlény, de nézzék csak meg a saját szemükkel!

0 Tovább

Nézze meg jól ezt a kaméleont!



Érdemes, hiszen amit a képen lát, az nem egy színváltó állat, hanem két nő, akik egymásba kapaszkodva megformázzák a hüllőt.

Furcsa lényt filmeztek le a tenger mélyén

Johannes Stötter egy hihetetlenül tehetséges olasz testfestő művész, aki nem csak a kaméleonos testfestést készítette el, hanem számos másikat is, plusz videókat, amelyekben bemutatja, hogyan jön létre a tökéletes illúzió.

0 Tovább


reblog