Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy percnyi tökéletes kontent mára



Pár hete ismerhettük meg Imogent, az apró bébi koalát az ausztrál Symbio Wildlife Parkból, amikor is egy operatőrre mászott fel, hogy megölelje őt. Most pedig visszatért az első professzionális fotósorozatával, amelyről egy rövid kis videó is készült.

lencsevégre kapták az egyik legritkább állatfajtát

Mindössze 10 hónapos, de már most profin viselkedik a kamera előtt. Teljesen természetesen, minden izgalom nélkül csinálja a hétköznapi dolgait és mutatja a legszebb oldalát. Kattintson a tovább gombra és nézze meg a nap legtökéletesebb tartalmát!

0 Tovább

A legdurvább oroszlánbőgés következik



Ez a kis oroszlánkölyök a nap legveszélyesebb kontentje. Na jó, nem azért, mert olyan elképesztően félelmetesen bőg, hanem azért, mert mérhetetlenül cuki, ahogy próbálkozik!

amit mindig is tudni akarunk: vécék a világ körül

Szerencsére még jópár évünk van, hogy ebből a hihetetlen cukiságból egy veszélyes ragadozó, egy igazi oroszlánkirály legyen, szóval addig lehet örülni annak, mennyire aranyos az a hang, ami kijön a kis száján. Olvadozzanak Önök is!

0 Tovább

Ön is imádni fogja az árva denevér csöppségeket



Létezhet cukibb egy árva denevérnél, akit hihetetlenül cuki takaróba csomagoltak? Még szép! Például több árva és aprócska denevér, cuki kis takarókba csomagolva!

Nézze meg jól ezt a kaméleont!

Az Australian Bat Clinic & Wildlife Trauma Centre befogadja azokat a baby denevéreket, akiknek az anyukájuk elpusztult, illetve kezelésben részesíti azon felnőtt denevéreket, akiknek szükségük van rá. A picike takarók egyébként nem csak a cukiság miatt szükségesek, hanem azért is, hogy ezekbe bugyolálva a kölyköket olyan érzést alakítsanak ki bennük, mintha az anyukájuk ölelő és melegítő szárnyaik lennének köréjük fonódva.

0 Tovább

A húsvét legcukibb fotói



Ausztrália, ó, Ausztrália! Hol máshol fordulhatna elő, hogy egy kenguru és egy wombat kölyök a legnagyobb barátokká válnak?

Ez a cica Pavarotti reinkarnációja!

Az ausztráliai Viktória egyik állatmenhelyén Anzac, a kölyök kenguru, és Peggy a kölyök wombat egy ketrecbe kerültek és olyan barátságot alakítottak ki, amely később is fentmaradt.

0 Tovább


reblog