Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Amit mindig is tudni akarunk: vécék a világ körül



Sokáig azt hittük, csak bennünk él egy erős kiváncsiság a különféle kultúrák mellékhelyiségei iránt, de szerencsére jött ez a videó, amiben egy srác utazásai során minden publikus vécét rögzített, így most már nem érezzük furcsának ezt a dolgot.

hozassa házhoz patkánnyal a pizzáját!

Szóval a Cut Video szerkesztősége gondolt egyet és elküldte az egyik producerüket, Blaine-t egy világkörüli utazásra, hogy legyen szíves és dokumentálja, milyenek azok a vécék, amelyekbe bárki bemehet. Pályaudvarok, éttermek, repülőterek és hasonlók illemhelyeiről van szó természetesen. Vigyázat! A videóban nem pusztán az enteriőrt csodálhatjuk meg, hanem abba is betekintést nyerünk, hogyan működnek használat közben!

1 Tovább

Meg lehet élni transformersek gyártásából? Meg bizony!



Kína délkeleti részén egy nap apa és fia hatalmas transformersek gyártásába kezdett a környéken található hulladékból. Mára ez lett a családi biznisz, és bizony elég jól megy!

Ön gördeszkázott már deszka nélkül?

A Transformers franchise Kínában jól jövedelmez, úgyhogy egy napon a farmer Yu Zhilin elhatározta, hogy készít egy robotot a környéken található autóalkatrészekből. Három évig tartott az első robot elkészítése, amit fia segítségével szabadidejében alkotott. Azóta egyre nagyobb szobrokat készít, amelyeket el is ad, így az éves bevételük több mint 160 000 dollárra emelkedett.

0 Tovább

Halott szerzetesre bukkantak egy szobor belsejeben



Egy közel ezer éves Buddha szoborban meglepő dolgot találtak holland tudósok, amikor egy CT vizsgálatnak vetették alá.

A kínából Hollandiába szállított szoborban emberi maradványokat fedeztek fel egy egyszerű computer tomográfos vizsgálat során. Nézze meg a képeket!

0 Tovább


reblog