Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Napi para: kétfejű kígyó



A fotós Jason Talbottnak 3 függősége van, a koffein, a fotózás és a kalandok. Nekünk is hasonló a listánk, de Talbott úgy tűnik egészen mást ért kalandok alatt: például azt, hogy kétfejű kígyókat fotózgat.

nézzen élőben jegesmedvéket!

Lehetősége nyílt ugyanis arra, hogy egy szépséges és ijesztő kígyóról készítsen képeket, amely az elég ritka polycephaly betegségben szenved, vagyis több feje is van. Neki pontosan kettő.

Jason az alábbiakat nyilatkozta: "Amikor hallottam róla (a kígyóról) azonnal kérdések merültek fel bennem a viselkedésével kapcsolatosan, érthető okokból. Ezek a kérdések azonban válaszra találtak, amikor találkoztam vele. Miközben előkészültem a fotózásra, az egyik feje agresszív volt, míg a másik oda sem figyelt rám." Nézze meg a tovább gombra kattintva a képeket.

0 Tovább

Napi para: kétfejű, mutáns kobra



Egy kínai kígyótenyésztő a napokban elég durva felfedezést tett: talált egy kétfejű kínai bébi cobrát, amelynek mindkét fejében individuális, teljesen funkcionáló aggyal. Egyelőre az állatot a Nanning Zooban mesterségesen táplálják, 20 centi hosszú és ceruza vastagságú.

megmártózna a világ legmélyebb medencéjében?

A kígyó mindkét "feje" saját öntudattal rendelkezik, teljesen a saját akarata szerint mozog és olykor még egymásra is agresszívan reagálnak. Amint a kígyó elkezd természetesen enni és inni, akkor megvan arra az esély, hogy szép lassan elérje a teljes méretét, ami 1,2 méter. Elég para.

0 Tovább

Egy nyúl, aki kimenti kicsinyeit a kígyó szorításából



Mi jut eszébe a nyúlról? Valószínűleg egy cuki kis puhaság, akit kisállatként tartunk, vagy a húsvéti nyúl, esetleg néhány mondóka - de a lényeg ugyanaz, egy kedves, félős, barátságos teremtés. Nos, ez mostantól változni fog!

látott már anakonda matryoshka babát?

Merthogy a nyulak kegyetlenek, agresszívak is tudnak lenni, főleg, ha olyan helyzetbe kerülnek, amikor az életükről van szó. Vagy például a kicsinyeik életéről, mint ahogy az alábbi videóban is. Ebben az Észak-Amerikában felvett jelenetben ugyanis egy anyanyúl menti ki utolsó életben maradt kölykét egy kígyó fogságából. Elképesztő elszántság, szerintünk még a kígyót is meglepte a dolog.

0 Tovább

Nem fogja elhinni, mit találtak a konyhájukban!



Laura Neff pár tojást ártatlanul kint hagyott a konyhapulton charlotte-i otthonában, és teljesen érthetően megállt benne az ütő, amikor meglátta, ki próbálja bekebelezni az egyiket.

Nem, ez itt nem egy kígyó! De akkor mi?

Egy négy láb hosszú kígyó ugyanis a konyha egyik polcáról ereszkedett alá, mert megkívánta a tojásokat. Az akciót Laura videóra is vette. Nagyon szeretnénk, ha velünk soha sem történne hasonló. Soha!

0 Tovább

Nem, ez itt nem egy kígyó! De akkor mi?



Az alábbi képen nem egy kígyó van, akármennyire is azt hinné az ember. De akkor mi lehet? Meg fog lepődni, mert ez az utolsó, amire gondolna.

Így készíthet akár Ön is bizmut-kristályt otthon

Ismerjék meg a kígyószerű pillangót, a Dynastor dariust! Kiskorában egy teljesen átlagos, szőrös hernyú, de amikor előbújik, na akkor láthatjuk a csodát!

0 Tovább
«
12


reblog