Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ez történik a pingpong labdával folyékony nitrogénben



Mindig is tudni akarta, mi történik, ha pingpong labdát folyékony nitrogénbe tesz? Van egy jó hírünk: most végre megtudhatja! Sőt, az alábbi videóinkból az is kiderül, hogy mi történik, ha 1500 darab labdát hajít bele az anyagba!

így kér elnézést a világ legszomorúbb kutyája

Nézze meg először a tovább gomb megnyomása után az első videót, amelyben elmagyarázzák, mi történik pontosan a labdával, majd ne hagyja ki a másodikat sem, ahol szemtanúja lehet egy szuper kísérlet döbbenetes eredményének!

2 Tovább

Ilyen robbanást még nem láttunk medencében!



Szeretné tudni, mit történik, ha folyékony nitrogént vagy szárazjeget dobunk egy medencébe? Az alábbi videóból kiderül, és garantáltan nem lesz unalmas!

Hihetetlen! Egy kisfiú és egy mérges rája barátsága!

A The Backyard Scientist nevű youtube csatorna készítői folyékony nitrogént és szárazjeget töltöttek műanyag palackokba, majd bedobták őket egy medencébe, hogy egy slow motion videóban megmutassák nekünk a történéseket. Hihetetlen, érdekes felvételek a folyamatról, amiben a szárazjég a vízbe dobva melegedni kezd, vagyis gázt termel, ezért szétfeszíti a műanyag palackot és durr, csodálatosat robban!

0 Tovább


reblog