Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem foga elhinni, mire vette rá a fóka a búvárt!



Gary Grayson egy búvár, aki az angliai Scilly-szigeteknél merült éppen, amikor hihetetlen élményben részesült: egy csapatnyi szürke fóka addig kerülgette, míg az egyiknek sikerült őt rávennie valami extrára, amire úgy tűnik, elég régóta vágyhatott!

ilyen még nem történt görögdinnyével!

Nézze meg a videót a tovább gombra kattintva, amelyben jól látszik, hogy a fóka az uszonyával megfogja Gary kezét és jelzi neki, hogy mit szeretne. A férfi ezután teljesíti az állat kérését, aki ennek módfelett örül, nézze csak meg!

0 Tovább

Ez a kölyökfóka mindenáron szörfözni akar



Matthew Stanley és Andrew Flounders épp a hullámokat élvezte Northumberland partjainál az Egyesült Királyságban, amikor valami megcsiklandozta Flounders lábát a víz alatt.

Ön elég bátor, hogy átmenjen ezen a japán hídon?

Szerencsére nem cápáról vagy hasonló veszélyes állatról volt szó, hanem egy kíváncsi kölyökfókáról, aki azonnal ki akarta próbálni a szörfözést. Mindkettőjük deszkájára többször is felmászott és még egy jó órát a társaságukban töltött, mielőtt eltűnt a hullámok között. Cuki videó!

0 Tovább

Cápát eszik a medvefóka



Olyat már láttunk, hogy egy cápa fókára vadászik, de olyat aligha, hogy a vadászat alanya és tárgya megcserélődik. Fokváros mellett azonban nem először fordul elő ilyesmi.

Jéghegycsodák a sarkvidékről

A támadás képeit Chris Fallows készítette, aki évtizedek óta foglalkozik cápákkal. Korábban előfordult már, hogy fókák rátámadtak saját testükkel megegyező méretű cápákra, de azok általában már halottak voltak, vagy egy hálóban rekedtek.

0 Tovább

Találkozás egy halálos leopárdfókával



Paul Nicklen a National Geographic fotósa számtalan díjnyertes képet készített, ám az egyik közülük majdnem az életbe került.

A világ legkisebb elektromos vonata

Paul éppen fókákat szeretett volna fotózni, beugrott a vízbe és egy leopárdfókával találta szemben magát. Biztos volt benne, hogy meg fog halni, de remegve várta, mi történik.

0 Tovább

A nap legvéresebb harca



Kanada legnyugatibb részén, Brit Columbia partjainál kapták lencsevégre a gigászi csatát a képen látható borjúfóka és a hatalmas polip között.

Az állatvilág tele van cukisággal és brutalitással. De milyen az, amikor ez a két tulajdonság találkozik?

Nézze meg a többi képet az ütközetről galériánkban!

0 Tovább


reblog