Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megdöbbentő: belül kék disznót találtak



Egy kaliforniai pár éppen kirándulgatott Morgan Hillben, amikor a bokrok között egy disznót vettek észre. Nem sokat teketóriáztak, lelőtték, hogy hazavigyék megenni. Már máskor is csináltak ilyet, volt benne gyakorlatuk. De amit a disznóban találtak, az eléggé meglepte őket.

nézegette már egy gorillával a nyaralási képeit?

Az állat lelövése után eljutottak oda, hogy szépen darabokra vágják, hogy úgy vigyék haza, de mikor felvágták a hasát, teljesen megdöbbentette őket a látvány, a disznó zsírja ugyanis kék színű volt. A vére és a húsa teljesen normális színben pompázott, de a zsír... A pár mintát vett az állatból, amelyet a Kaliforniai Egyetemre küldtek, hogy kiderítsék, mi okozhatta ezt a szokatlan elszíneződést. Van pár higanybánya a közelben, de már mind régen bezártak, szóval kis esélyt látnak arra a tudósok, hogy ennek lehet köze az esethez.

4 Tovább

Nézze meg animgifeken, hogyan szárad ki Kalifornia 



Az elmúlt években Kalifornia állam vízellátása vészesen megváltozott. Ennek galériánkban összegyűjtött hat darab, előtte-utána állapotfotókból készült animgifünk az ékes bizonyítéka.

Milliónyi vitorlázó teremtmény a parton

"Ez egy komoly helyzet" - mondta Kalifornia kormányzója, Jerry Brown, amikor aláírta a törvényt az állam vízállománya felhasználásának szabályozásáról. Nem csoda, hiszen az állam 60 százaléka küzd a kiszáradással. Nézze meg galériánkban az animgifeket, a komoly helyzetről.

0 Tovább


reblog