Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Cuki kis nyuszik, akik a tenger mélyén élnek



Nem, a nyulak nem élnek a tenger mélyén. Viszont a tengeri csigák igen, és Japánban éppen most fedezett fel a Twitter világa egy olyan tengeri meztelen csigát, ami egy az egyben úgy néz ki, mint egy kis szőrös nyuszi. És most mindenki rajong érte!

egy asztal, ami receptet ajánl ahhoz, ami rákerül

Amiket mi fülnek nézünk, azok valójában az úgynevezett "rhinophore"-ok, vagy kemoszenzorok, amelyek segítenek a csigáknak a szagok és ízek feltérképezésében. Ezek a cukiságok az Indiai-óceánban találhatóak meg, illetve a Fülöp-szigeteket és Japán partjainál is.

1 Tovább

Ön elég bátor, hogy átmenjen ezen a japán hídon?



Ha már nem találja édekesnek a hullámvasutat, és kipróbálná, milyen a saját autójában végigmenni egyen, akkor látogasson el Japánba, ahol a 44 méter magas Eshima Ohashi hídon megteheti ezt.

A teknős, aki kerekeket kapott lábai helyett

A híd természetesen úgy lett kitalálva, hogy át tudjanak menni alatta a hajók, ezért van szükség a meredek részére a Nakaumi tó partján. Azok az utazók, akik a híd által összekötött két városba, Matsueba és Sakaiminatoba mennek, igazán egyedülálló panorámát csodálhatnak meg. A híd egyébként csak egy bizonyos szögből fotózva néz ki ilyen félelmetesen, a konkrét emelkedő mindössze 5-6 fokos.

2 Tovább

Japánban a vízidisznók wellnessben lazáznak



A gőzfürdő az egyik legjobb dolog a világon, főleg télen. Ezt nem csak mi, emberek gondoljuk így, hanem a kapibarák, másnéven vízidisznók is.

Ahol a rénszarvas, a farkas és a medve háziállat

Egy japán állatkertben mindent elkövetnek azért, hogy az állatok jól érezzék magukat. A vízidisznóknak például gőzfürdőt építettek, és a vízbe még különféle citrusokat is tesznek, hogy igazán relaxáló legyen a melegedés a legnagyobb mínuszokban.

0 Tovább


reblog