Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mi történne, ha a Hold a Földnek ütközne?



A jó hír az, hogy nagy valószínűséggel soha sem fog megtörténni, mert ha mégis nekiütközne a Hold a Földnek, akkor bizony nagy bajban lennénk. Az alábbi szimulációban azt mutatta meg nekünk egy Youtube felhasználó, hogy pontosan mire számíthatnánk egy ilyen tragikus esetben.

egy kutya, ami a vízen jár

A szimulációból láthatják, hogy az ütközéstől a Föld nagyon gyorsan egy lakhatatlan tűzgolyóvá válna. A videó minden másodperce a valós idő 60 percének felel meg, vagyis csak órák kérdése lenne egy becsapódás esetén, míg minden élet elpusztulna bolygónkon.

1 Tovább

Egy elefántkölyök és egy kutya találkozása



A thaföldi Elephant Nature Parkban nem mindennapi találkozást rögzített egy turista: sikerült videóra vennie, ahogy egy elefántkölyök egy kutyával őrült kergetőzésbe kezd.

így másznak a patkányok a vécéjébe!

Egészen meglepő, milyen fürge a kis elefántborjú, hihetetlenül lelkesen igyekszik utólérni legújabb játszópajtását, természetesen sikertelenül. A helyzet nem kicsit frusztrálja, sikertelenségét úgy próbálja levezetni, hogy az orrmányával fűcsomókat tép ki és dobál szerte szét. Nézzék meg Önök is, milyen cukin kergetőznek!

0 Tovább

Ilyen egy mindenre elszánt elefányt kölyök



A thaiföldi Elefánt Parkban egyértelműen kiderült, hogy a kitartás nem csak az emberek számára kifizetődő dolog. Egy mindenre elszánt bébi elefántot ismerhetnek meg az alábbi videóból, aki addig próbálkozik egy farönk meghódításával, amíg végre sikerül - nagy örömünkre.

egy nyúl, aki kimenti kicsinyeit a kígyó szorításából

Navann, mert így hívják az elefánt kölyköt, szóval Navann lábai még elég rövidek ahhoz, hogy a hasánál fogva megakadjon a farönköt átmászva, de ő nem adja fel. És amikor sikerü meghódítania az útjába került tereptárgyat, azonnal a szüleihez "rohan", hogy elújságolja, mi történt. Iszonyúan aranyos!

0 Tovább

Sokkoló videó a földrengésről



"A föld remegett a földrengéstől és amint megláttuk, hogy az emberek rohannak, mi is rohanni kezdtünk, hogy mentsük az életünket."

Íme a levegővel működő Lego autó

Egy újabb videó került elő, amely egy egészen más nézőpontból mutatja meg a földrengést: a Mount Everesten található hegymászók táborában láthatjuk, mi történt, amikor a 7,8-as erejű földrengés lecsapott Nepálra szombaton.

0 Tovább

Induljon a hét egy boldog elefánttal!



Azt tudjuk, hogy az elefántok imádják a vizet, de sosem gondoltuk volna, hogy egy elefánt kölyök ilyen örömmel fogadja a kis személyes medencéjét.

Felismeri az ételeket ilyen közelről?

Legyen ez egy rendhagyó hétfő, nézze meg ön is, hogy a thaiföldi Royal Elephant Kraal & Village-ben a 'Double Trouble' névre keresztelt kiselefánt mennyire élvezi a spontán fürdőzést!

0 Tovább
«
12


reblog