Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Döbbenetes cápatámadás a víz alatt!



Hillary Petroski két napja gyakorlatilag a Cápa filmek egyik szereplőjének érezhette magát, amikor egy nagy fehér cápa majdnem szétszedte a ketrecet, amiben a víz alá merült.

Hihetetlen: sas hátán utazik a holló!

Petroski Dél-Afrikában önkénteskedett éppen a Cango Wildlife Ranchon, és pusztán a móka kedvéért merült le cápákat etetni, hogy a hajóhoz csalja őket, ahonnan közelről megfigyelhetik az állatokat, de erre a legrosszabb álmaiban sem számított. Nézzék meg a videót a hajtás után!

1 Tovább

Nem fogja elhinni, mit találtak a döglött cápában!



Strandolók egy döglött cápára bukkantak a parton és az egyikük arra lett figyelmes, hogy az állat hasa mozog, ezért megnézte, mi lehet benne.

Cápát eszik a medvefóka

Elég nagy bátorság kell ahhoz, hogy felnyissunk egy cápát, de ennek a férfinek nem volt probléma a dolog. És milyen jól tette, nézze meg Ön is, mit találtak a hasában!

0 Tovább

Cápát eszik a medvefóka



Olyat már láttunk, hogy egy cápa fókára vadászik, de olyat aligha, hogy a vadászat alanya és tárgya megcserélődik. Fokváros mellett azonban nem először fordul elő ilyesmi.

Jéghegycsodák a sarkvidékről

A támadás képeit Chris Fallows készítette, aki évtizedek óta foglalkozik cápákkal. Korábban előfordult már, hogy fókák rátámadtak saját testükkel megegyező méretű cápákra, de azok általában már halottak voltak, vagy egy hálóban rekedtek.

0 Tovább


reblog